IZBOLJŠUJEMO PODROČJE PZA-jev V SLOVENIJI

Peticija za za spremembo pobiranja turistične takse na počivališčih za avtodome v Sloveniji.

Campanion ekipa bo v državni zbor vložila pobudo za spremembo Pravilnika o minimalnih tehničnih pogojih in Zakona o spodbujanju razvoja turizma, s čimer želimo poenostaviti postopek plačila PZA ter znižati stroške bivanja. Si z nami?

 

 
 
 

 

Zakaj moramo narediti spremembo?

 
Slovenija se uvršča med najbolj zaželene turistične destinacije. Je med najčistejšimi, najlepšimi in najvarnejšimi turističnimi državami.
 
Slovenija je leta 28.2.2018 postala ena od redkih evropskih držav, ki je za avtodome, ki prenočujejo na počivališčih za avtodome (PZA), uvedla plačilo turistične takse za vsakega posamičnega potnika,česar v večini Evropskih držav ne poznajo.
 
Slovenija postaja ena najbolj prepoznavnih turističnih držav, zato moramo urediti tudi režim na PZA-jih tako, da bo maksimalno prijazno tako gostom kot tudi upravljalcem.
 
Avtodomarstvo je hitro rastoč segment v panogi turizma in gostinstva, v Evropi je registriranih že preko dva milijona avtodomov, v Sloveniji pa okoli 5000.

Prepričani smo torej, da bomo z uspehom naše pobude ustvarili pet milijonov novih razlogov, zakaj bomo vsi skupaj čutili Slovenijo! Zato s klikom na spodnjo povezavo podpišite, potem pa všečkajte, delite in komentirajte! Več kot podpisujemo, boljši smo!

Peticija: https://goo.gl/vBCssW

Obiščite nas v naši Facebook skupini: Campanion Slovenija

Če te zanima kdo smo in kakšne spremembe delamo na področju kampinga, pa se hitro prijavi na naš newsletter.