Oglaševanje na strani Campanion in kontakt

Na spletni strani Campanion imamo rezerviran tudi prostor za oglaševalce. Vabljeni vsi tisti, ki si želite povečati prepoznavnost in ciljano oglaševati svoj avtokamp, imate dejavnost z karavaningom, kampingom ali pa trgovino povezano z našo dejavnostjo, da se nam pridružite.

Avtodom ( camper, motorhome, raisemobil) je lahko tudi odlična poslovna priložnost.

Na voljo smo vam na štev.: 00386 64 114 123 ali preko info@campanion.net.

Dobrodošli pa tudi vsi ostali, ki si boste na takšen način povečali prepoznavnost in širili krog svojih kupcev.

Več nivojev sodelovanja z campanion zagotavlja, da lahko prav vsi avtokampi najdejo mesto na naši spletni strani.

Avtodom ( camper, motorhome, raisemobil) je tudi priložnost za zasebne uporabnike, ki bi želeli našo spletno stran izpisati na svojem vozilu.

Partnerski avtokampi bodo predstavljeni na spletni strani z aplikacijo, ki prikazuje zasedenost v realnem času. Kamp, ki bi želel biti samo vpisan v naš brezplačni iskalnik, pa mora poslati podatke na naše elektronski naslov: info@campanion.net ali pa se prijaviti preko spletnega obrazca.

Tako avtokampi kot tudi vsi ostali pa si lahko zakupijo baner za oglaševanje. Različne dimenzij in časovni zakupi omogočajo predstavitev novosti, kot tudi oglaševanje posebnih dogodkov.

Z oglaševanje na naši spletni strani pa boste predstavljeni tudi preko facebook strani in obveščanje preko e-novic.

Za vse, ki pa svoj avtodom ( camper, motorhome, raisemobil) uporablajte samo izven avtokampov, prebrskate našo spletno stran www.campanion.net, in poiščite svoj parkirišče, ki ga še ne poznate. Če pa želite lahko priljubljene kotičke delite z drugimi, koordinate nam pošljite na naslov info@campanion.net ali pa zahtevajte kodo za dostop. Poslali vam bomo podatke s pomočjo katerih boste lahko podatke vnašali sami.