Campanion

Ideja

Nastala je ob vsakokratnem planiranju kje prespati ali pa kateri avtokamp še ima kaj prostega, predvsem pa kje je to prosto mesto za vaš avtodom ( camper, motorhome, raisemobil).

Z aplikacijo Campanion bodo te težave zgodovina.

Omogoča nam, da v realnem času vidimo zasedenost kampa. Povpraševanje za točno določeno parcelo lahko pošiljamo kar preko spletnega obrazca.

Pogledamo si lahko realne slike parcel kampa.

Mobilna aplikacija, načrt kampa ali pa celo navigacija za pametne naprave, vse to so funkcije, ki nam bodo v prihodnje olajšale izbiro kampa in dostopnost za avtodom ( camper, motorhome, raisemobil).

V današnjem času, ko si brez interneta ne moremo zamisliti našega življenja, je aplikacija, ki jo lahko uporabimo kar med vožnjo proti našemu dopustniškemu cilju še kako dobrodošla.

 

Zakaj

Poleg vsega naštetega, je odločitev za aplikacijo Campanion tudi in predvsem prednost pred konkurenco.

Kamping in karavaning je vse bolj popularen tako pri nas kot tudi v svetu. Avtodom ( camper, motorhome, raisemobil) je vozilo, ki ga ima že več kot 2 miljona evropejcev.

Kamp, večji ali manjši, teh je v Evropi več kot 25.000, potrebuje nove produkte in kanale, kako si zagotoviti nove goste in pa seveda obdržati stare. Aplikacija Campanion ponuja prav to. Produkt, ki je nekaj novega na trgu ima veliko možnosti prilagajanja vsakemu lastniku kampa posebej.

Sodobne tehnologija, sodoben način življenja in pa predvsem način komuniciranja, ki je vse bolj prisoten pri sodobnih nomadih, potrebuje tudi sodoben način ponudbe storitev.

Zakaj bi izgubljali čas in denar, če lahko to nadomestimo s pametno in uporabno aplikacijo, kot je to aplikacija Campanion.

Manj čas bo avtodom ( camper, motorhome, raisemobil) in več v avtokampu.

Narejena je tako, da ga lahko uporabljajo vsi avtokampi brez izjeme. Z določenimi modifikacijami, pa je uporabna tudi za delo z apartmaji, hotelskimi nastanitvami in z vsem kar bazira na rezervacijah. To pomeni, da lahko z eno aplikacijo Campanion vodimo tako kamp, apartmaje kot tudi hotel ne glede na število sob.

 

Kako deluje Campanion?

Zemljevid z avtokampi s klikanjem povečujemo toliko časa, da pridemo do željenega območja. Na zemljevidu poiščemo kamp in kliknemo na ikon ( šotor ). Rdeči šotorčki so avtokampi, ki uporabljajo naš program. Če se z miško samo postavite na ikono, se vam izpišejo podatki o kampu. Tako na rdeči, kot tudi črni ikoni. Ko kliknemo na rdečo ikono se nam odpre stan kampa z načrtom. Včasih je načrt kampa razdeljen na cone, večinoma pa na parcele. Kliknemo na cono ali parcelo in odpre se nam obrazec za povpraševanje. V Obrazec vnesemo vse naše podatke, dodamo če nas še kaj posebej zanima in preverimo spodaj levo v obrazcu, če je obrazec za željeno cono ali parcelo. Ko so vsi podatki izpolnjeni pošljemo obrazec z klikom na gumb: pošlji povpraševanje.

Nova stran, ki nastaja na povezavi http://www.campanion.si/ bo mednarodno usmerjena platforma za avtokampe. Prilagojena bo delovanju na pametnih napravah in bo za tiste ki iščejo avtokamp bolj prijazna in bistveno hitrejša.

Program Campanion je last podjetja Pediman s.p. in je avtorsko zaščiten.

Oblika, dokumenti, slike in druga vsebina objavljena na prej navedenih spletnih straneh so avtorsko delo in intelektualna lastnina družbe Pediman d.o.o.. Koper. Reproduciranje teh vsebin brez pisnega dovoljenja družbe je prepovedano.